Кілька запитань прихильникам абортів

Обійдуся без преамбул. Питання перше: чому прихильники абортів не вчинять суїциду? Це питання постало із іншого питання, котре стало класичним: «Чому аборту не зробили батьки прихильників аборту?» З іншого боку, в мене це питання, неначе менший круг Ейлера у більшому, знаходиться в рамках питання про те, чому не здійснюють суїциду ті, хто називає себе атеїстами. Однак наразі не даватиму волі рефлексіям щодо «головного питання філософії» в інтерпретації А. Камю і повернуся до теми суїциду заабортистів.
Дійсно, чому вони дружно не вчинять суїциду? Вони виступають за те, що одна людина має право вбивати іншу людину. Чому вони не уб’ють самих себе? Якщо ти проповідуєш якусь життєву філософію – живи по ній. По-перше, так ти будеш чесним і послідовним. По-друге, це буде доказом істинності твоєї філософії – хай не остаточним, але доказом. Отже, щоб певною мірою «довести», що в аботрі немає нічого поганого, прихильники аботрів мають вчинити суїцид (бажано колективний). При цьому вони можуть залишити прощальні записки, в котрих зазначатиметься приблизно наступне: «Я, П.І.Б., добровільно йду із життя, щоб таким чином довести, що в аборті немає нічого поганого. Мої батьки могли зробити аборт, однак не зробили. Мене могло не бути на цьому світі, однак я існую. Я йду із життя, щоб продемонструвати, що в моїй відсутності (котра могла би бути наслідком аботру) немає нічого поганого».
Питання друге: чому одними із найзапекліших прихильниць абортів є феміністки? Яке їм діло до абортів? Річ у тім, що ортодоксальна феміністка має бути лесбійкою: гасло «Фемінізм – теорія, лесбійство – практика!» ніхто не скасував. Отже, яке відношення до абортів мають феміністки-лесбійки? Від язика, пальця чи фалоімітатора, як мені відомо, завагітніти неможливо. Отже, послідовні феміністки не можуть завагітніти. То ж яке їм діло до абортів? Питання абортів може стосуватися гетеросексуалок, але аж ніяк не феміністок.
До речі! Гомосексуалізм дуже часто є похідним психічним відхиленням, своєрідним ускладненням від паранойї. Водночас параноїки є схильними до суїциду. Тож суїцид феміністок, котрі є прихильницями абортів, є цілком логічним.
P.S. Насправді, я нікого не закликаю до суїциду, бо вважаю його таким же протиприродним як і аборти. Я просто запитую, ЧОМУ приильники абортів не чинять суїциду. Не думаю, що почую на своє питання таку відповідь, котра мене задовільнить. Не може бути логічним те, в основі чого лежить нелогічність.

36 коментарів

Володимир Антонюк
9 з 10 прихильниць абортів молоді незаміжні дівчата. А ота 1, яка 10 — то просто стара дерепа ;)
Роман Жахів
Є ще й інший аспект. Феміністки, суть чоловіконенависниці, а зародок є, грубо кажучи, симбіозом статевої співдії чоловіка і жінки — тому викликає люту ненависть у тих «жінок», котрі стверджують, що світ без чоловіків — гармонійніший. «Смерть усьому, на чому є печать чоловіча!» — ось потаємна спонука захисниць абортів.
Олег Тудан
«Гомосексуалізм дуже часто є похідним психічним відхиленням, своєрідним ускладненням від паранойї.»

По-моему паранойя как раз у вас.
Галина Дичковська
Чому прихильники абортів не чинять суїциду?

Моя тітка, на імя Ольга, дуже релігійна людина, категорична противниця абортів,
вчинила суїцид, будучи вагітною,
після того, як
чоловік, від якого була вагітна, прилюдно висміяв її,
і сказав, що «Як боїшся зробити аборт, то я тут ні при чому»…
Галина Дичковська
Як думаєте?
Внаслідок заборони абортів:
— збільшиться народонаселення;
— збільшиться кількість щасливих людей;
— збільшится кількість геїв;
— збільшиться кількість лесбійок;
— збільшиться кількість любові між чоловіками і жінками;
— збільшиться кількість любові між батьками і дітьми???????????????????????????????????????
Як думаєте?
Галина Дичковська
А чи будете ви проповідувати заборону абортів в Китаї та Індії?
Володимир Антонюк
В Китаї законом обмежено кількість дітей в сім'ї. Але яка нам справа до китайців та індусів?
І не варто спрощувати це питання — мова йде не тільки про формальну заборону абортів, але і пропаганду збереження життя, цінності життя і виховання відповідальності.
Наталя Єрьоменко
чому одними із найзапельніших противників абортів є чоловіки? Яке їм діло до абортів? Річ у тому, що ортодоксальний чоловік має бути моралфагом: гасло «Маскулінність — теорія, моралфагство — практика!» ніхто не скасовував.
Маріанна Антонюк
як це — яке їм діло до абортів??? Відповідальність за наслідки статевого акту несуть обоє, і зазвичай жінки вимагають від чоловіків відповідальності. А тут раптом — яке їм діло? Дівчата, ну ви вже визначтеся врешті-решт, чого ви хочете від чоловіків — відповідальності чи байдужості.
Наталя Єрьоменко
відповідальність полягає у праві на заборону?

до читання: Ричард Ньюман «Его сексуальность, ее репродуктивные права» (1987)
Маріанна Антонюк
відповідальність — це просто відповідальність, без мудрьоних фантазій. А сексуальність притаманна і "їй", як і репродуктивні права є у «нього»
Маріанна Антонюк
Якщо Ви уважно читали ту статтю, яку самі рекомендуєте, там є відповідь на питання, що таке відповідальність: "… если мужчина верит, что аборт будет убийством его ребенка, и он вступает в отношения с женщиной, которая при обсуждении такой возможности допускает аборт в случае беременности, то это целиком его ответственность полностью исключить ее беременность.

Поскольку он не может подвергать сомнению ее право на аборт, моральная дилемма в отношении ее беременности – это его проблема, а не ее. И если она прервет беременность, наступившую в результате отношений с ним, то его вера в то, что аборт – это убийство, делает его виновником произошедшего, он отвечает в соответствии с собственной этикой. Поскольку он не может заставить женщину изменить ее убеждения, ответственность сказать «нет» — его ответственность. Та же логика относится к отношениям мужчины, который не хочет иметь детей, и женщины, которая не хочет делать абортов".
Наталя Єрьоменко
Поскольку он не может подвергать сомнению ее право на аборт
Маріанна Антонюк
ніхто не сумнівається в правах інших. Людина вільна. І в порушенні законів також — як писаних, так і неписаних, як людських, так і Божих.
Ігор Загребельний
Як це «ніхто не сумнівається в правах інших»? Тобто ніхто не сумнівається в праві вбивати беззахистних дітей, котрі не можуть себе захистити і позбавлені реальних гарантій права на життя?
Маріанна Антонюк
так, це право. Бог створив людей вільними. Якби було інакше — вони б не мали вибору, жили би досі в раю і були безгрішними. А так — Він дав їм вибір, і вони цим вибором користуються. Не скажу, що успішно — але як вже є. Тож право вбивати — себе, дітей, ненароджених дітей, і таким чином продавати душу дияволу — кожен має. І якби вони не відали, що творять — це ще якось можна було б пояснити. Але коли знають — і все одно роблять… Бог їм суддя.
До речі, ні гендерний фактор, ні релігійний у таких ситуаціях не є визначальними. Є безліч людей, які ходять до церкви — і роблять аборти. Є безліч чоловіків, які готові брати на себе відповідальність за майбутніх дітей — але їхні жінки не дозволяють їм цього зробити. І навпаки. Визначальним фактором завжди є любов. До людей, до родини, до дітей, до Бога… Любов або є, або немає. І коли її немає, тоді стає можливим убивство. Я в цьому переконана.
Ігор Загребельний
Безперечно, кожен має «внутрішнє» право вбивати людей, незалежно від того, народжені вони чи ні. Каїн мав право убити Авеля і т.д. Але чи варто «внутрішнє» право робити «зовнішнім»? Або ми забороняємо аборти і вводимо за них кримінальну відповідальність, або знімаємо кримінальну вібповідальність за вбивство народжених людей, за крадіжки, грабіж, згвалтування, педофелію, etc. Справді, саджати за грати серійного маньяка — це обмеження його прав та свобод, нерозуміння іншості Іншого і т.д. Це якщо бути послідовним. А загалом, абсолютизація прав за умов негації Закону Божого — це абсурд. Ідеалом реалізації таких «прав» є герої маркіза де Сада (невипадково Аполінер називав Сада «найвільнішим розумом, котрий коли-небудь існував»).
Маріанна Антонюк
я саме про те — про «внутрішнє» право. «Право» обходити закон — якщо б закон про заборону абортів був прийнятий, чого б я бажала. У такому випадку все одно знайшовся б вихід для тих, хто хоче аборт зробити — вони б або йшли в «підпільні кабінети», або їздили в ті країни, де аборт дозволений.
Ігор Загребельний
В цьому сенсі я з Вами погоджуюсь
Аліє Ковальська
По-перше, не можна ембіон рівняти до повноцінної людини.Суперечить правилам біологічної науки.По-друге, раджу глянути на світ крізь призму власного мислення, а не через сітку кліше чи стереотипів.Потрібно відкинути стереотип типової фем-лесбійки, бо в 80% він не відповідає дійсності. Що стосується гомосексуалізму, то трактування цього явища як психічного захворювання є антинауковим. Такої гіпотези дотримувалася радянська ідеологічна психологія. Думаю Вам відомо, чим гіпотеза відрізняється від теорії.
Останній раз відредаговано
Ігор Загребельний
Досить цікаю є апеляція прихильниць абортів до гендерного фактору. Можна зробити припущення про виникнення нової тоталітарної ідеології. Як більшовики зводили все до класової ідентичності, так і феміністки в основу всього кладуть ідентичність гендерну. Але до чого тут вона.
Багато виродків-чоловіків ЗМУШУЮТЬ своїх дружин / «подруг» робити аборти. Слід віддати належне тим у певному сенсі героїчним жінкам, котрі зберігають життя «плоду». І між противниками, і між прихильниками абортів є як чоловіки, так і жінки. Моя кохана, приміром, теж є переконаною противницею абортів, хоч, можливо, дещо поміркованіша, ніж я.
Загалом, фемінізм — це дебільна мужененависницька ідеологія, котра створює штучні конструкти і непотрібні протиставлення. Починаючи з Пулена да ля Бара і Олімпії де Гуж — закінчуючи де Бовуар, Андреєю Дворкін та Донною Херевей фемінізм — це, до того ж, женоненависницька ідеологія. Вона не призводить до емансипації подавленої в епоху Модерну жіночої суб'єктивності. Вона навпаки знищує жінку, перетворює її на «вагіньного чоловіка». Яскраве тому підтвердження — перетворення Жінки-матері на бездушну дитиновбивцю
Наталя Єрьоменко
ваш погляд на гендерну роль жінки обмежений, а у висловах про фемінізм пахне гінофобією.
ви тут воюєте з млинами і читаєте лекцію з гендерних досліджень невідомо кому. вам треба — то і не робіть абортів.
інші — це пекло, не лізьте в нього (поперед батька).(маєте знати звідки)
Ігор Загребельний
До чого тут гінофобія? Хіба ненависть до фемінізму є ненавистю до жінки? За такою логікою, ненависть до нацизму є ненавистю до німецької нації, а ненависть до сіонізму є ненавистю до євреїв загалом.

Наталя Єрьоменко
Річ у тім, що ортодоксальна феміністка має бути лесбійкою.

річ у тім, що ортодоксальна німецька армія має бути нацистською.
річ у тім, що ортодоксальні євреї мають бути сіоністами.

тобто:
ви самі дозволяєте собі робити довільні висновки.

Ігор Загребельний
Не бачу жодних причин для подібних «висновків за аналогією».
Олег Тудан
У вас тут сплошная ненависть, как я посмотрю.
Ігор Загребельний
А любов без ненависті можлива? Не памятаю, в якому саме псалмі є приблизно такі слова «Возненавиджу ворогів Твоїх»
Олег Тудан
тут про любовь ни слова, зато о ненависти целые пассажи
Ігор Загребельний
А хіба в тій «ненависті», як Ви пишете, немає любові? Любові передусім до Бога і Його Закону, до дітей, до жінки?
Ігор Загребельний
Знайшов: «Отож, ненавиджу Твоїх ненависників, Господи, і Твоїх заколотників бриджусь: повною ненавистю я ненавиджу їх, – вони стали мені ворогами!.. » (Псалми, 139)
Олег Тудан
да сколько угодно ненавидьте, злитесь, презирайте, возмущайтесь, если ваш бог вам это разрешает.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте